Меню
Your Cart

Пътни чанти, сакове и куфари

Пътни чанти, сакове и куфари

Производител: Porsche Design
Калъфът за облекло Porsche Design Roadster Travel, изработен от полиестерна тъкан с отличителна вътрешна подплата на Porsche Design, защитава вашите висококачествени дрехи по време на пътувания с кола или самолет. Подплатените зони в сгънатите части намаляват възможното намачкване. Транспортиран..
254.90лв
Без данък:254.90лв
Производител: Porsche Design
Изработена от висококачествена, мека и естествена зърнеста кожа, колекцията Porsche Design Business е въплъщение на вечен дизайн и издръжливост. Характеристики: Сгъваем етикет за багаж Магнитно затваряне Кожена лента за фиксиране на етикета към чанта или куфар Слот за адрес ..
75.90лв
Без данък:75.90лв
Производител: Porsche Design
Висококачествен предпазен калъф за куфар Porsche Design Roadster, L. Изработен от мек неопрен, с отвори за дръжките и цип. Стилна защита: високоустойчивият калъф е идеален за защита от надраскване и замърсяване, когато сте в движение. Покривалото просто се плъзга върху куфара Roadster и се з..
79.90лв
Без данък:79.90лв
Производител: Porsche Design
Висококачествен предпазен калъф за куфар Porsche Design Roadster, M. Изработен от мек неопрен, с отвори за дръжките и цип. Стилна защита: високоустойчивият калъф е идеален за защита от надраскване и замърсяване, когато сте в движение. Покривалото просто се плъзга върху куфара Roadster и се з..
69.90лв
Без данък:69.90лв
Производител: Porsche Design
Материал: поликарбонат Лесна инсталация благодарение на системата "Click & Fix" Размер: 7 х 24 х 200 мм ..
63.90лв
Без данък:63.90лв
Производител: Porsche Design
Ултралека и вдъхновена от цветовете на Porsche 911: колекция Roadster Hardcase. Серията куфари от поликарбонат, проектирана от Studio F. A. Porsche, е идеалното съчетание на форма, функция и дизайн. Porsche Design Roadster Hardcase 4W Business Trolley S с размерите на ръчен багаж, хваща око..
977.90лв
Без данък:977.90лв
Производител: Porsche Design
Ултралека и вдъхновена от цветовете на Porsche 911: колекция Roadster Hardcase. Серията куфари от поликарбонат, проектирана от Studio F. A. Porsche, е идеалното съчетание на форма, функция и дизайн. Средния Porsche Design Roadster Hardcase 4W Business Trolley M хваща окото с тегло от само 4..
1,177.90лв
Без данък:1,177.90лв
Производител: Porsche Design
Ултралека и вдъхновена от цветовете на Porsche 911: колекция Roadster Hardcase. Серията куфари от поликарбонат, проектирана от Studio F. A. Porsche, е идеалното съчетание на форма, функция и дизайн. Средния Porsche Design Roadster Hardcase Business 4W Trolley M хваща окото с тегло от с..
1,177.90лв
Без данък:1,177.90лв
Производител: Porsche Design
Ултралека и вдъхновена от цветовете на Porsche 911: колекция Roadster Hardcase. Серията куфари от поликарбонат, проектирана от Studio F. A. Porsche, е идеалното съчетание на форма, функция и дизайн. Големият Porsche Design Roadster Hardcase Business 4W Trolley L изумява с тегло от само 5,3 ..
1,277.90лв
Без данък:1,277.90лв
Производител: POLICE
Police Ostrich Polo е олицетворение на спортната елегантност. Просторна и удобна за носене, Ostrich Polo ви позволява да съхраните и организирате всичко най-необходимо когато пътувате или ходите на тренировки.  Характеристики:  Размери: 46 см х 25 см х 22 см  Материал..
129.90лв
Без данък:129.90лв
Производител: POLICE
Police TREZOS е изработена в красив, модерен цвят с внимание към всеки детайл. Просторна и удобна за носене, TREZOS ви позволява да съхраните и организирате всичко най-необходимо когато пътувате или ходите на тренировки.  Характеристики:  Размери: 46 см х 25 см х 22 ..
129.90лв
Без данък:129.90лв
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)
Бисквитки
Нашият уеб сайт използва така наречените „бисквитки“. Това са малки текстови файлове, които се зареждат в браузъра и се съхраняват на Вашето устройство. Те са безобидни. Използваме ги, за да поддържаме сайта си лесен за употреба. Прочети подробно тук.