Меню
Your Cart

Календар - бележници

Календар - бележници

Производител: Sigel
Спиралният дневник без дата Sigel Jolie Flower Love съдържа календар без предварително отпечатани дати, така че можете да започнете и да спрете да го попълвате, когато имате желание за това. Страниците са предварително проектирани в съвременен стил на bullet journal, така че да е още по-забавно и пр..
33.90лв
Без данък:33.90лв
Производител: Sigel
Спиралният дневник без дата Sigel Jolie Glamorous Leaves съдържа календар без предварително отпечатани дати, така че можете да започнете и да спрете да го попълвате, когато имате желание за това. Страниците са предварително проектирани в съвременен стил на bullet journal, така че да е още по-забавно..
33.90лв
Без данък:33.90лв
Производител: Sigel
Спиралният дневник без дата Sigel Jolie Apricot Inspiration съдържа календар без предварително отпечатани дати, така че можете да започнете и да спрете да го попълвате, когато имате желание за това. Страниците са предварително проектирани в съвременен стил на bullet journal, така че да е още по-заба..
33.90лв
Без данък:33.90лв
Производител: Sigel
Спиралният дневник без дата Sigel Jolie - Underwater Miracles съдържа календар без предварително отпечатани дати, така че можете да започнете и да спрете да го попълвате, когато имате желание за това. Страниците са предварително проектирани в съвременен стил на bullet journal, така че да е още по-за..
33.90лв
Без данък:33.90лв
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Бисквитки
Нашият уеб сайт използва така наречените „бисквитки“. Това са малки текстови файлове, които се зареждат в браузъра и се съхраняват на Вашето устройство. Те са безобидни. Използваме ги, за да поддържаме сайта си лесен за употреба. Прочети подробно тук.