Меню
Your Cart

Точила и заточващи системи

Точила и заточващи системи

Производител: Puma
„Малък, но мощен“ е идеалното описание това мини точило за ножове! Инструментът за заточване PUMA е подходящ за малки и средни остриета и благодарение на компактните си размери е идеално подходящ за лов и употреба на открито. Разполага с две вдлъбнатини за практическа употреба. И двете с..
39.90лв
Без данък:39.90лв
Производител: Opinel
Това точило има пръчка с диамантено поктритие, която е дълга 25 см и дебела 1.3 см. Стоманата е проектирана от студио BIG-GAM и е по-абразивна, което позволява да върнете остротата на всеки тъп нож. Дръжката е заоблена и лакирана, изработена от буково дърво за удобно захващане Техничес..
105.90лв
Без данък:105.90лв
Производител: Haller Stahlwaren
Удобен инструмент за заточване на ножове 3 в 1, състоящ се от волфрамов карбид, керамично точило и заточена пръчка с диамантено покритие. Дължина затворена - 8 см Дължина на заточена пръчка отворена - 13 см ..
30.90лв
Без данък:30.90лв
Производител: Opinel
Този малък естествен камък за заточване Opinel идва направо от Ломбардия в Италия и е направен от кварц и карбонати. С дължина от 10 см, той лесно се побира в джоб или раница, което позволява наточването на джобни ножове, кухненски ножове и други ножове по всяко време и навсякъде. Характеристики..
16.30лв
Без данък:16.30лв
Производител: Opinel
Точилото за ръчно заточване на Opinel е компактно и лесно за съхранение и разполага с твърдосплавни пластини, саморегулиращ се ъгъл и силиконови подложки, които го държат здраво на място. То е бързо и лесно за използване, позволявайки на всеки да заточва кухненски или джобни ножове с едно просто..
32.40лв
Без данък:32.40лв
Производител: Fischer-Bargoin
Характеристики: Дължина: 25см Дръжка: Пластмаса ..
35.90лв
Без данък:35.90лв
Производител: Opinel
Големият естествен камък за заточване Opinel идва от Ариеж в Пиренеите и има фино зърно. Изработен от шистозен пясъчник, той безпроблемно заточва ножовете и възстановява острия им режещ ръб. Характеристики: Естествен камък Дължина: 24 см ..
58.80лв
Без данък:58.80лв
Производител: TB Outdoor
Точилото TB Outdoor е изключително ефективен аксесоар за възстановяване на безупречната острота на всички остриета на вашите ножове, особено тези на ножове с висока твърдост. Диамантеното точило разполога с две страни: първата страна е предназначена за извършване на първо минаване с едро зъ..
29.90лв
Без данък:29.90лв
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
Бисквитки
Нашият уеб сайт използва така наречените „бисквитки“. Това са малки текстови файлове, които се зареждат в браузъра и се съхраняват на Вашето устройство. Те са безобидни. Използваме ги, за да поддържаме сайта си лесен за употреба. Прочети подробно тук.