Меню
Your Cart

Специализирани ножове

Специализирани ножове

Производител: Opinel
Този джобен нож е идеален за рязане и белене на кестени, белене на чесън или за бързо и лесно изваждане на костилките от плодовете при приготвяне на сладка. Късото му и извито острие с дължина от 4 см е по-удобно и практично за тази цел в сравнение с всяко дълго острие. Неръждаемата стомана с тв..
25.50лв
Без данък:25.50лв
Производител: Opinel
Специален нож за майстори Opinel №9 DIY, проектиран така, че да се справя с лекота с всички задачи! В основата на острието има две приспособления, които позволяват прецизно да се режат или оголват кабели, шнурове и въжета. Дръжката е от полиамид, посдилен с фибростъкло, и има един вграден н..
48.00лв
Без данък:48.00лв
Производител: Opinel
Със своето 10 см извито острие, скосено от двете страни, този градински нож Opinel е перфектен за бране на цветя и плодове, рязане на храсти или връзки. Неръждаемата стомана с твърдост 55-57 HRC, използвана в остриетата OPINEL, е клас, оптимизиран да гарантира както висока устойчивост на корозия..
42.90лв
Без данък:42.90лв
Производител: Opinel
Този градински нож за присаждане Opinel е перфектен за присаждане, рязане и резитба. Неговото леко извито острие също е подходящо за бране на цветя и плодове. Неръждаемата стомана с твърдост 55-57 HRC, използвана в остриетата OPINEL, е клас, оптимизиран да гарантира както висока устойчивост на к..
32.40лв
Без данък:32.40лв
Производител: Opinel
Със своето късо и заострено острие, което е остро само на върха, този джобен нож за стриди е ефективен при отваряне на чашковидни и плоски стриди. Дръжката Padouk е влагоустойчива, така че може да го вземете със себе си на следващото си морско приключение. Неръждаемата стомана с твърдост 55..
33.30лв
Без данък:33.30лв
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
Бисквитки
Нашият уеб сайт използва така наречените „бисквитки“. Това са малки текстови файлове, които се зареждат в браузъра и се съхраняват на Вашето устройство. Те са безобидни. Използваме ги, за да поддържаме сайта си лесен за употреба. Прочети подробно тук.