Меню
Your Cart

Прибори за хранене

Прибори за хранене

Производител: Mikamax
Комплект прибори за хранене от 3 части, който може да се използва и като инструмент, включително кллюч №10. Този гаечен ключ е най-използваният инструмент сред майсторите, а също и инструмент номер едно, който често се губи. Изработен е от неръждаема стомана и се предлага в луксозна ръчно изработена..
84.90лв
Без данък:84.90лв
Производител: Opinel
Комплект от 4 бр. ножове за хранене с дължина на острието 11 см и дръжка от габър, оцветена в оранжево, ябълково зелено, цикламено и лилаво, които ще донесат весело настроение на масата ви. Неръждаемата стомана с твърдост 55-57 HRC, използвана в остриетата OPINEL, е клас, оптимизиран да гарантир..
72.60лв
Без данък:72.60лв
Производител: Opinel
Комплект от 4 бр. ножове за хранене в стилен, бял цвят с микроназъбено острие за гладко рязане без накъсване. Неръждаемата стомана с твърдост 55-57 HRC, използвана в остриетата OPINEL, е клас, оптимизиран да гарантира както висока устойчивост на корозия, така и висока механична производител..
84.30лв
Без данък:84.30лв
Производител: Opinel
Комплект от 4 бр. ножове, чиито остриета гарантират първокласно качество на рязане, докато маслиновото дърво озарява масите и се вписва във всяка дизайнерска схема. Маслината, мистичното дърво на Средиземноморието, е ценено от древни векове заради своите качества. Цветът му варира от ..
97.10лв
Без данък:97.10лв
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Бисквитки
Нашият уеб сайт използва така наречените „бисквитки“. Това са малки текстови файлове, които се зареждат в браузъра и се съхраняват на Вашето устройство. Те са безобидни. Използваме ги, за да поддържаме сайта си лесен за употреба. Прочети подробно тук.