Меню
Your Cart

Кухненски ножове

Кухненски ножове

Производител: Opinel
Многофункционален нож за белене и рязане плодове, зеленчуци и мезета на резени и кубчета.. Неръждаемата стомана с твърдост 55-57 HRC, използвана в остриетата OPINEL, е клас, оптимизиран да гарантира както висока устойчивост на корозия, така и висока механична производителност. Предимст..
14.10лв
Без данък:14.10лв
Производител: Opinel
Късото твърдо острие на този нож Opinel Intempora №222 е перфектно за обезкостяване, отделяне на жили и тлъстини. Гардът предпазва ръката от режещия ръб, а дръжката е ултраустойчива на температурни въздействия, вода и удари. Острието на кухненските ножове Intempora е изработено от модифицирана н..
101.90лв
Без данък:101.90лв
Производител: Opinel
Ножът на главния готвач от серията Opinel Intempora е незаменим инструмент заради широкото му приложение в кухнята. С него сигурно и бързо може да режете, кълцате и нарязвате на ленти или кубчета месо и зеленчуци. Острието остава твърдо и стабилно при нарязване. Извитият ръб позволява рязане с ..
107.80лв
Без данък:107.80лв
Производител: Opinel
Професионален нож за филетиране на риба и рязане на тънки резени Opinel Intempora №221 с дръжка от фибростъкло. Тънкото и гъвкаво острие e идеално за подготовка и филетиране на риба, отстраняване на кожи и мазнини. Острието отлично нарязва на тънки филийки месо, риба, фоа гра и терин.  Остр..
101.90лв
Без данък:101.90лв
Производител: Opinel
Острието с дебелина 3 мм на този кухненски нож Opinel остава стабилно при рязане, което го прави незаменим помощник в рязането на вскякакви продукти. Сантоку ножът е еднакво подходящ за месо, риба и зеленчуци. Той е здрав и балансиран, а широкото острие може да се използва за събиране на готови..
107.80лв
Без данък:107.80лв
Производител: Opinel
Професионален малък нож Intempora №225 с дръжка фибростъкло - многофункционален нож, незаменим когато става въпрос за белене и рязане на плодове и зеленчуци. Острието на кухненските ножове Intempora е изработено от модифицирана неръждаема стомана Sandvik 12C27 с високо съдържание на въглерод за ..
42.90лв
Без данък:42.90лв
Производител: Opinel
Комплектът Les Essentiels Primavera се състои от 4 бр. кухненски инструмента: нож №112 за рязане на плодове и зеленчуци, назъбен нож №113, нож за зеленчуци №114 и белачка. С дръжки в пролетни зелени цветове, те със сигурност ще внесат весело настоение в кухнята ви. Неръждаемата стомана..
64.70лв
Без данък:64.70лв
Производител: Opinel
Многофункционален нож Opinel Parallele №126 за белене и рязане плодове, зеленчуци и мезета на резени и кубчета. Колекцията Parallеle е съставена от всички най-необходими за работата в кухнята ножове. Остриетата са изработени от неръждаема стомана X50CrMoV15, която е е силно антико..
18.60лв
Без данък:18.60лв
Производител: Opinel
Комплектът Opinel Les Essentiels съдържа всичко най-неободимо на един готвач в кухнята: нож №112, назъбен нож №113, нож за зеленчуци №114 и белачка. Неръждаемата стомана с твърдост 55-57 HRC, използвана в остриетата OPINEL, е клас, оптимизиран да гарантира както висока устойчивост..
61.80лв
Без данък:61.80лв
Производител: Opinel
Нож за хляб Opinel Intempora с назъбено острие, подходящ за всякакви видове хляб. Острието на кухненските ножове Intempora е изработено от модифицирана неръждаема стомана Sandvik 12C27 с високо съдържание на въглерод за ефективно рязане и отлична устойчивост на корозия. Острието е вградено по дъ..
101.90лв
Без данък:101.90лв
Производител: Opinel
Комплектът Les Essentiels Primarosa се състои от 4 бр. кухненски инструмента: нож №112 за рязане на плодове и зеленчуци, назъбен нож №113, нож за зеленчуци №114 и белачка. С дръжки в красиви цветове, те със сигурност ще внесат весело настоение в кухнята ви. Неръждаемата стомана с твърд..
64.70лв
Без данък:64.70лв
Производител: Opinel
Този нож е идеален за сутрешната ви закуска или любимия брънч. Със своите 11,5 см дължина може да се използва за стигане чак до дъното на буркани (сосове, конфитюри и други сладки или солени изкушения). Неговият заоблен широк връх е идеален за бързо намазване, а назъбената част е подходяща за ря..
32.40лв
Без данък:32.40лв
Показани 1 от 12 | 51 (5 Страници)
Бисквитки
Нашият уеб сайт използва така наречените „бисквитки“. Това са малки текстови файлове, които се зареждат в браузъра и се съхраняват на Вашето устройство. Те са безобидни. Използваме ги, за да поддържаме сайта си лесен за употреба. Прочети подробно тук.