Меню
Your Cart

Градински инструменти

Градински инструменти

Производител: Opinel
Остриетата са изработени от неръждаема стомана и могат да се справят със стъбла с дебелина в диаметър до 2 см. Формата на този инструмент е оптимизирана така, че да намали усилието при рязане. Селекторът е с три позиции: затворен, широко отворен и на половина отворен с цел инструментът да е приспосо..
105.90лв
Без данък:105.90лв
Производител: Opinel
Сгъваемият трион Opinel е идеалният инструмент за вашата градина или за други дейности на открито. Неговото 12 см. острие с лекота реже клони с дебелина до 8 см в диаметър. Острието има два реда зъби и е изработено от въглеродна стомана с антикорозионно покритие, гарантиращо отлично качество на ..
52.90лв
Без данък:52.90лв
Производител: Opinel
Сгъваемият трион Opinel е идеалният инструмент за вашата градина или за други дейности на открито. Неговото 18 см. острие с лекота реже клони с дебелина до 10 см в диаметър. Острието има два реда зъби и е изработено от въглеродна стомана с антикорозионно покритие, гарантиращо отлично качество на..
86.30лв
Без данък:86.30лв
Производител: Opinel
Комплкетът съдържа трион N°12, градински нож N°08 и нож за подрязване N°08 - 3 основни инструмента, които ще направят работата на всеки градинар по-лесна. Неръждаемата стомана с твърдост 55-57 HRC, използвана в остриетата OPINEL, е клас, оптимизиран да гарантира както висока устойчив..
107.80лв
Без данък:107.80лв
Производител: Opinel
Острието има два реда зъби и е изработено от въглеродна стомана с антикорозионно покритие, гарантиращо отлично качество на рязане и защита от корозия.  За да смените острието трябва само да развиете винта, който е на дръжката, и да завиете обратно новото острие. Сгъваемият трион Opinel е ид..
32.40лв
Без данък:32.40лв
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
Бисквитки
Нашият уеб сайт използва така наречените „бисквитки“. Това са малки текстови файлове, които се зареждат в браузъра и се съхраняват на Вашето устройство. Те са безобидни. Използваме ги, за да поддържаме сайта си лесен за употреба. Прочети подробно тук.