Меню
Your Cart

Nava Design

Производител: Nava Design
Този дизайнерски бележник A5 от линията MY разполага със 192 страници (96 листа), в които да изразите цялото си творчество. Характеризира се с цветни ръбове, бели страници, отпечатани само с номера на страници, и мека хартиена корица от 360 gsm хартия, тя ще ви осигури цялото празно пространство, от..
39.90лв
Без данък:39.90лв
Производител: Nava Design
Мъжки портфейл от колекцията Twin изработен от полиестер и естествена кожа. 1 отделение за банкноти Монетник 4 отделения за кредитни карти и документи RFID - защита за вашите карти и документи Микса от материали вплетени в изработката на този продукт го правят издръжлив и ин..
78.90лв
Без данък:78.90лв
Производител: Nava Design
Калъф за документи от колекцията Twin изработен от полиестер и кожа 8x отделения за кредитни карти и документи с цип за още по - добра сигурност RFID - защита за вашите карти и документи Микса от материали вплетени в изработката на този продукт го правят издръжлив и интересен за..
69.90лв
Без данък:69.90лв
Производител: Nava Design
Този портфейл от серията Via Durini, изработен от мека естествена телешка кожа Логото на фирмата брандирано отпред на портфейла придава допълнителна елегантност и завършеност на портфейла. 8 отделения за карти и документи с цип 2 отделения за банкноти Размери: 10 x 13 ..
149.90лв
Без данък:149.90лв
Производител: Nava Design
Този портфейл от серията Smooth, изработен от мека естествена телешка Италианска кожа Логото на фирмата брандирано отпред на портфейла придава допълнителна елегантност и завършеност на портфейла. 12 отделения за карти и документи с цип 2 отделения за банкноти Практичен и удобен,..
129.90лв
Без данък:129.90лв
Производител: Nava Design
Мъжки портфейл от колекцията Twin изработен от полиестер и изкуствена кожа. 1x отделение за банкноти Монетник 4x отделения за кредитни карти и документи RFID - защита за вашите карти и документи Микса от материали вплетени в изработката на този продукт го правят издръжлив и ..
97.90лв
Без данък:97.90лв
Производител: Nava Design
Този портфейл от серията Metro, изработен от мека естествена телешка кожа Логото на фирмата брандирано отпред на портфейла придава допълнителна елегантност и завършеност на портфейла. RFID - защита за Вашите кредитни карти и лични документи 8 отделения за карти и документи с цип ..
97.90лв
Без данък:97.90лв
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
Бисквитки
Нашият уеб сайт използва така наречените „бисквитки“. Това са малки текстови файлове, които се зареждат в браузъра и се съхраняват на Вашето устройство. Те са безобидни. Използваме ги, за да поддържаме сайта си лесен за употреба. Прочети подробно тук.