Меню
Your Cart

R.O.C.K.S.

Производител: R.O.C.K.S.
Никога повече не пийте уиски разредено по друг начин. Открийте бързо охлаждащи неразреждащи се кръгли гранитни камъни ROCKS, използвани за перфектно охлаждане на фини спиртни напитки, без да разводнявате напитката ви. Всеки от нашите 6 камъка за уиски има различен цвят и гранитен стил, коет..
69.90лв
Без данък:69.90лв
Производител: R.O.C.K.S.
Пурите са отлично допълнение към повечето спиртни напитки, като шотландско уиски и коняк, докато коктейлите с тях също са чудесен избор. Кръглите камъни ROCKS за уиски охлаждат напитката ви без разреждане, което се получава при традиционните топящи се кубчета лед, което променя истинския вкус н..
189.90лв
Без данък:189.90лв
Производител: R.O.C.K.S.
Открийте оригиналните камъни ROCKS, съчетани с нашата невероятно красива кристална чаша за уиски. Кръглите твърди гранитни камъни охлаждат вашата напитка без да я разреждат, кактп традиционните топящи се кубчета лед, което променя истинския вкус на спиртните напитки. Създадена за ценители, тази коле..
129.90лв
Без данък:129.90лв
Производител: R.O.C.K.S.
Никога повече не пийте уиски разредено по друг начин. Изисканото уиски заслужава фин съд, който ще даде подобаващо начало на вашето парти. Открийте нашия пълен и изискан подаръчен комплект за уникално дегустационно изживяване, включващо нашите емблематични гранитни уиски камъни ROCKS. Това е иде..
149.90лв
Без данък:149.90лв
Производител: R.O.C.K.S.
Тези чаши за уиски са замислени и реализирани в Италия, ЕС. Това емблематично място, международно признато за несравнимото си кристално качество и чистота, е дом на много от най-луксозните марки за кристал в света. Създадени за тези, които ценят векове на майсторство, тези зашеметяващи чаши за уиски..
129.90лв
Без данък:129.90лв
Производител: R.O.C.K.S.
Наистина ли познавате своето уиски? Нека да видим! 100 въпроса, за да откриете света на уискито със забавни факти за марките и тяхната история, техните дестилерии, как се прави уискито и много други. Забавлявайте гостите си, докато наливате и сервирате напитките си с тези уиски каменни охладители. С..
89.90лв
Без данък:89.90лв
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Бисквитки
Нашият уеб сайт използва така наречените „бисквитки“. Това са малки текстови файлове, които се зареждат в браузъра и се съхраняват на Вашето устройство. Те са безобидни. Използваме ги, за да поддържаме сайта си лесен за употреба. Прочети подробно тук.