Меню
Your Cart

Fischer-Bargoin

Производител: Fischer-Bargoin
Ножовете от серията Creative Chef отговарят на международните HACCP стандарти за хранителни продукти и гарантират високо ниво на безопасност и хигиена. Произведено във Франция. Характеристики: Дължина на острието: 23см Твърдост на остерието и вид стомана: NCV50 / неръждаем..
67.90лв
Без данък:67.90лв
Производител: Fischer-Bargoin
Ножовете от серията Creative Chef отговарят на международните HACCP стандарти за хранителни продукти и гарантират високо ниво на безопасност и хигиена. Произведено във Франция. Характеристики: Дължина на острието: 26см Твърдост на остерието и вид стомана: NCV50 / неръждаем..
72.90лв
Без данък:72.90лв
Производител: Fischer-Bargoin
Ножовете от серията Creative Chef отговарят на международните HACCP стандарти за хранителни продукти и гарантират високо ниво на безопасност и хигиена. Произведено във Франция. Характеристики: Дължина на острието: 30см Твърдост на остерието и вид стомана: NCV50 / неръждаем..
84.90лв
Без данък:84.90лв
Производител: Fischer-Bargoin
Ножовете от серията Creative Chef отговарят на международните HACCP стандарти за хранителни продукти и гарантират високо ниво на безопасност и хигиена. Произведено във Франция. Характеристики: Дължина на острието: 10см Твърдост на остерието и вид стомана: NCV50 / неръждаем..
11.90лв
Без данък:11.90лв
Производител: Fischer-Bargoin
Ножовете от серията Creative Chef отговарят на международните HACCP стандарти за хранителни продукти и гарантират високо ниво на безопасност и хигиена. Произведено във Франция. Характеристики: Дължина на острието: 17см Твърдост на остерието и вид стомана: NCV50 / неръждаем..
35.90лв
Без данък:35.90лв
Производител: Fischer-Bargoin
Ножовете от серията Creative Chef отговарят на международните HACCP стандарти за хранителни продукти и гарантират високо ниво на безопасност и хигиена. Произведено във Франция. Характеристики: Дължина на острието: 20см Твърдост на остерието и вид стомана: NCV50 / неръждаема стомана&..
49.90лв
Без данък:49.90лв
Производител: Fischer-Bargoin
Ножовете от серията Creative Chef отговарят на международните HACCP стандарти за хранителни продукти и гарантират високо ниво на безопасност и хигиена. Произведено във Франция. Характеристики: Дължина на острието: 8см Твърдост на остерието и вид стомана: NCV50 / неръждаема стомана&#..
11.90лв
Без данък:11.90лв
Производител: Fischer-Bargoin
Ножовете от серията Creative Chef отговарят на международните HACCP стандарти за хранителни продукти и гарантират високо ниво на безопасност и хигиена. Произведено във Франция. Характеристики: Дължина на острието: 15см Твърдост на остерието и вид стомана: NCV50 / неръждаем..
44.90лв
Без данък:44.90лв
Производител: Fischer-Bargoin
Характеристики: Дължина: 25см Дръжка: Пластмаса ..
35.90лв
Без данък:35.90лв
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)
Бисквитки
Нашият уеб сайт използва така наречените „бисквитки“. Това са малки текстови файлове, които се зареждат в браузъра и се съхраняват на Вашето устройство. Те са безобидни. Използваме ги, за да поддържаме сайта си лесен за употреба. Прочети подробно тук.