Меню
Your Cart

Italfama

Производител: Italfama
      37x37 см.  Дърво За създаването на шахматните дъски Italfama са внимателно подбрани ценни материали, като бряст и орехово дърво, полускъпоценни камъни като оникс, мрамор от Карара и малахит, докато шахматните фигури са изработени с използването на мн..
799.90лв
Без данък:799.90лв
Производител: Italfama
      35x35 см.  Дърво За създаването на шахматните дъски Italfama са внимателно подбрани ценни материали, като бряст и орехово дърво, полускъпоценни камъни като оникс, мрамор от Карара и малахит, докато шахматните фигури са изработени с използването на мн..
679.90лв
Без данък:679.90лв
Производител: Italfama
      38 x 47.4 см.  Дърво Тази луксозна и красива дъска за табла може да се изработи само италиански майстор и да придаде добре познатия италиански завършек със саксонски дизайн. Изработена е от орех с инкрустации от елша и хевея с магнитно заключване. Ср..
489.90лв
Без данък:489.90лв
Производител: Italfama
      38x49 см.  Кожа За създаването на шахматните дъски Italfama са внимателно подбрани ценни материали, като бряст и орехово дърво, полускъпоценни камъни като оникс, мрамор от Карара и малахит, докато шахматните фигури са изработени с използването на мно..
399.90лв
Без данък:399.90лв
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Бисквитки
Нашият уеб сайт използва така наречените „бисквитки“. Това са малки текстови файлове, които се зареждат в браузъра и се съхраняват на Вашето устройство. Те са безобидни. Използваме ги, за да поддържаме сайта си лесен за употреба. Прочети подробно тук.