Меню
Your Cart

Passatore

Производител: Passatore
С този елегантен нож за пури от Passatore, пури с диаметър до 27 mm могат лесно да се режат благодарение на здравото двойно острие. Материал: метал/пастмаса В подаръчна кутия ..
39.90лв
Без данък:39.90лв
Производител: Passatore
Благодарение на ергономичната си форма, резачката Passatore лежи особено добре в ръката, а модерният карбонов вид допринася за спортно усещане, когато се наслаждавате на любимата си пура. Тази резачка за пури PASSATORE, реже пури с диаметър до 23 мм с острите си като бръснач остриета. Доставя се..
109.90лв
Без данък:109.90лв
Производител: Passatore
С класическата запалка за пури Passatore започва един добър момент на удоволствие. При плъзване на капачето нагоре двойният Jet пламък излиза нагоре. Благодарение на тънката си форма се побира във всеки джоб. Характеристики: Пламък - двоен Jet пламък Вграден нож за пури Материал..
99.90лв
Без данък:99.90лв
Производител: Passatore
Практичният комплект от PASSATORE разполага с всичко необходимо. Включва висококачествена запалка с 2 струи на пламъка, която включва и разгъващ се 7 мм кръгъл нож в долната част. Комплектът включва здрав пепелник с поставка за пура. С това дуо моментът на удоволствието може да започне веднага. ..
239.90лв
Без данък:239.90лв
Производител: Passatore
Запалката PASSATORE "Henry" убеждава със здравия и благороден корпус в черно и мед. Тънката форма и лесното боравене, когато запалвате лулата си с диагоналния пламък, и интегрираният набор от инструменти ще я направят вашия нов фаворит.Характеристики: С наклонен пламък Интегриран сет ин..
59.90лв
Без данък:59.90лв
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
Бисквитки
Нашият уеб сайт използва така наречените „бисквитки“. Това са малки текстови файлове, които се зареждат в браузъра и се съхраняват на Вашето устройство. Те са безобидни. Използваме ги, за да поддържаме сайта си лесен за употреба. Прочети подробно тук.