Меню
Your Cart

Jean Claude

Производител: Jean Claude
Запалката Jean Claude Connor с 4 струйни пламъка е идеална за пури. Благодарение на капака, буталото предлага защита за горелката. Практична екстра е кръглата фреза с диаметър 7 мм и прозорчето за контрол на нивото на горивото. Характеристики: Четворен Jet пламък 7мм вграден пънч..
87.90лв
Без данък:87.90лв
Производител: Jean Claude
Този подаръчен комплект съдържа всичко необходимо за култивираното удоволствие от пушенето! Ядрото на комплекта е висококачествена лула JEAN CLAUDE, изработена от шипово дърво, чиято глава е свързана с черния акрилен мундщук чрез хромиран пръстен. Запалка е абсолютна класика и знае как да убеди с ви..
179.90лв
Без данък:179.90лв
Производител: Jean Claude
Този изключителен подаръчен комплект съдържа всичко необходимо, за да навлезете в света на пушенето на лула. Всичко, което трябва да направите, е да изберете любимия си тютюн и сте готови. Премиум подаръчният комплект Jean Claude е подходящ не само за начинаещи. Лулата е произведена от италианския п..
219.90лв
Без данък:219.90лв
Производител: Jean Claude
Запалките от серията "Дъстин" са с кремъчно запалване и са абсолютна дизайнерска класика. След отваряне на капачето, фрикционното колело се задейства и можете да започнете да се наслаждавате на вашата цигара, лула или пура. Тези класически запалки не трябва да липсват в нито една колекция. Харак..
124.90лв
Без данък:124.90лв
Производител: Jean Claude
Новата запалка за лула "Philip" пасва идеално в ръката и убеждава с висококачествена изработка. Интегрираният сет за лули и наклоненият пламък с пиезо запалване я правят незаменим спътник.Характеристики: Пламък под ъгъл Пиезо запалване Вграден сет инструменти Подаръчна кути..
59.90лв
Без данък:59.90лв
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
Бисквитки
Нашият уеб сайт използва така наречените „бисквитки“. Това са малки текстови файлове, които се зареждат в браузъра и се съхраняват на Вашето устройство. Те са безобидни. Използваме ги, за да поддържаме сайта си лесен за употреба. Прочети подробно тук.