Меню
Your Cart

Zippo

Производител: Zippo
Част от чисто новата гама на Zippo, Saffiano . С оригиналното лого Zippo. Малък, но практичен кожен портфейл, изработен от висококачествена телешка кожа с щамповане Saffiano и различни отделения, за да поберете всичко необходимо и организирате вашите финанси. Размери: 9,5см х 8см х 2,5..
127.90лв
Без данък:127.90лв
Производител: Zippo
Част от чисто новата гама на Zippo, Saffiano . С оригиналното лого Zippo. Малък, но практичен кожен портфейл, изработен от висококачествена телешка кожа с щамповане Saffiano и различни отделения, за да поберете всичко необходимо и организирате вашите финанси. Размери: 13.4см х 10см х 2..
127.90лв
Без данък:127.90лв
Производител: Zippo
Част от чисто новата гама на Zippo, Saffiano . С оригиналното лого Zippo. Малък, но практичен кожен портфейл, изработен от висококачествена телешка кожа с щамповане Saffiano и различни отделения, за да поберете всичко необходимо и организирате вашите финанси. Размери: 10см х 12см х 2,5..
127.90лв
Без данък:127.90лв
Производител: Zippo
Част от чисто новата гама на Zippo, Saffiano . С оригиналното лого Zippo. Малък, но практичен кожен портфейл, изработен от висококачествена телешка кожа с щамповане Saffiano и различни отделения, за да поберете всичко необходимо и организирате вашите финанси. Размери: 11.5см х 9.3см х ..
127.90лв
Без данък:127.90лв
Производител: Zippo
Част от чисто новата гама на Zippo, Saffiano . С оригиналното лого Zippo. Малък, но практичен кожен портфейл, изработен от висококачествена телешка кожа с щамповане Saffiano и различни отделения, за да поберете всичко необходимо и организирате вашите финанси. Размери: 9см х 11см х 2см&..
127.90лв
Без данък:127.90лв
Производител: Zippo
Част от чисто новата гама на Zippo, Saffiano . С оригиналното лого Zippo. Малък, но практичен кожен портфейл, изработен от висококачествена телешка кожа с щамповане Saffiano и различни отделения, за да поберете всичко необходимо и организирате вашите финанси. Размери: 7см х 10см х 1.5с..
99.90лв
Без данък:99.90лв
Производител: Zippo
Част от чисто новата Denim гама на Zippo. Добавете още малко стил към визията си! С оригиналното лого на Zippo. Портфейл от кожа и деним, с различни отделения, които да поберат всичко необходимо, за да можете лесно да следите финансите си. Размери: 10.5см х 9см х 3.5см Цвят: кафяво/..
99.90лв
Без данък:99.90лв
Производител: Zippo
Част от чисто новата Denim гама на Zippo. Добавете още малко стил към визията си! С оригиналното лого на Zippo. Портфейл от кожа и деним, с различни отделения, които да поберат всичко необходимо, за да можете лесно да следите финансите си. Цвят: кафяво/деним Монетник 3 отделения..
76.90лв
Без данък:76.90лв
Производител: Zippo
Ненатрапчив и функционален Nappa Bi-Fold портфейл в класически черни тонове. Гладка и зърнеста кожа се сливат, за да образуват практичен портфейл. Червената текстилна апликация поставя фин цветен акцент. Изработен от напа кожа Цвят: черен Монетник 4 отделения за карти Подаръ..
99.90лв
Без данък:99.90лв
Производител: Zippo
Част от чисто новата гама на Zippo, Saffiano . С оригиналното лого Zippo. Малък, но практичен кожен портфейл, изработен от висококачествена телешка кожа с щамповане Saffiano и различни отделения, за да поберете всичко необходимо и организирате вашите финанси. Размери: 10.5см х 9см х 3...
127.90лв
Без данък:127.90лв
Производител: Zippo
За да не загубите представа за вашите финанси, имате всички важни карти с вас в нашия специален портфейл за карти. Ненатрапчив и функционален в подходящи кафяви тонове. Зърнеста кожа оформя практичен калъф за документи. Изработен от зърнеста кожа Цвят: кафяв 8 отделения за карти ..
49.90лв
Без данък:49.90лв
Производител: Zippo
За да не загубите представа за вашите финанси, имате всички важни карти с вас в нашия специален портфейл за карти. Ненатрапчив и функционален в подходящи кафяви тонове. Зърнеста кожа оформя практичен портфейл. Изработен от зърнеста кожа Цвят: кафяв Монетник 3 отделения за карти&..
76.90лв
Без данък:76.90лв
Показани 1 от 12 | 445 (38 Страници)
Бисквитки
Нашият уеб сайт използва така наречените „бисквитки“. Това са малки текстови файлове, които се зареждат в браузъра и се съхраняват на Вашето устройство. Те са безобидни. Използваме ги, за да поддържаме сайта си лесен за употреба. Прочети подробно тук.