Меню
Your Cart

Лазерно гравиране

КАКВО Е ЛАЗЕРНО ГРАВИРАНЕ?


Лазерното гравиране е модерен метод за персонализиране на подаръци и сувенири, като гарантира трайност на текста върху повърхността. Процесът включва насочен лазерен лъч, който въздейства на материала и променя неговата структура необратимо. Предимствата му са универсалност, висока точност, безконтактност, бързина и дълготрайност на гравюрата.

КОЛКО СТРУВА ЛАЗЕРНОТО ГРАВИРАНЕ? Посочената цена е само за услугата лазерно гравиране и не включва продукт:


  • Гравиране на закупен от нас продукт: 


- стандартна поръчка (1 работен ден): 12.00 лв.;

* „Обявената стойност“ е стойността, посочена от клиента като цена на артикула, която се задължаваме да възстановим, в случай на повреда на продукта по време на гравиране.


Важно!

Не гравираме кожени изделия, които не са закупени от нас.


При поръчка на продукт/и на стойност над 500 лв. се изисква минимум 50% авансово плащане преди гравиране.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ УТОЧНЕНИЯ ОТНОСНО ЛАЗЕРНОТО ГРАВИРАНЕ


  • Някои продукти, особено пластмасовите, не са подходящи за гравиране. Ако опция за гравиране не е налична на страницата на продукта, той не е подходящ за такава обработка.

  • Цветът на гравюрата може да варира в зависимост от материала на продукта. При метални предмети като химикалки или запалки, различните видове покритие могат да повлияят на крайния резултат.

  • Големината и височината на текста трябва да са съобразени с размера на предмета, за да се избегне изкривяване на текста. Гравиране в кръг или под ъгъл е невъзможно.

  • За гравиране на лога или изображения изискваме файл във векторен формат. Не носим отговорност за качеството на изпратените файлове и предлагаме услугата „Работа с оператор“ за 30 лв. на час при необходимост от преработка.

  • Продукти, изработени по индивидуална поръчка, не подлежат на връщане според чл. 57, т.3 от ЗЗП, но запазват своята гаранция. 

ШРИФТОВЕ ЗА ГРАВИРАНЕ


За да улесним избора ви, предлагаме 6 различни шрифта за гравиране. Изберете подходящия шрифт директно от страницата на желания продукт.

Бисквитки
Нашият уеб сайт използва така наречените „бисквитки“. Това са малки текстови файлове, които се зареждат в браузъра и се съхраняват на Вашето устройство. Те са безобидни. Използваме ги, за да поддържаме сайта си лесен за употреба. Прочети подробно тук.