Меню
Your Cart

Аксесоари за дома

Аксесоари за дома

Производител: Manopoulos
Дървен поднос за сервиране Manopoulos World Map Тези табли са идеалното допълнение към всяко пространство за релакс във вашия дом. Изработена от дървени висококачествени фурнири като маслина, орех и др. Вдъхновяващите отпечатани дизайни от нашата колекция ще оставят уникална индивидуална експрес..
59.90лв
Без данък:59.90лв
Производител: Manopoulos
Кутия за вино Manopoulos Тази луксозна кутия е идеална за отделна бутилка вино, която да поднесете по специален начин. Кутията е изработена в Гърция, от еспертите на Manopoulos, за да направи перфектната презентация на бутилката вино. Размерът на кутията за вино е 35 х 14 х 10 см, а вът..
49.90лв
Без данък:49.90лв
Производител: Manopoulos
Дървен поднос за сервиране Manopoulos Birds Тези табли са идеалното допълнение към всяко пространство за релакс във вашия дом. Изработена от дървени висококачествени фурнири като маслина, орех и др. Вдъхновяващите отпечатани дизайни от нашата колекция ще оставят уникална индивидуална експресия. ..
59.90лв
Без данък:59.90лв
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Бисквитки
Нашият уеб сайт използва така наречените „бисквитки“. Това са малки текстови файлове, които се зареждат в браузъра и се съхраняват на Вашето устройство. Те са безобидни. Използваме ги, за да поддържаме сайта си лесен за употреба. Прочети подробно тук.